Taivutetut sivut kiinnitetään mahonkiseen perä- ja kaulapalikkaan eli klosseihin. Tiistain kurssilla sahasin ja hioin klossit oikeaan korkeuteensa ja melkein oikeaan muotoonsa (Tuon "melkein" huomasin tietysti vasta sitten, kun palat oli jo liimattu paikalleen eikä mitään ollut tehtävissä), ja liimasin ne kiinni sivuihin. Muotoilua tarvitaan sekä sivujen kaarevuuden että kannen ja pohjan kaarevuuden takia.
Klossien liimauksen jälkeen kitaran alkaa tulla todeksi. Tämähän näyttää kitaralta! Tai ainakin kitaran raameilta. "Raameihin" liimataan liimalistat, jotka tarjoavat lisää liimapintaa, kun sivut liimataan pohjaan ja kanteen kiinni (taisipa lipsahtaa jo tautologian puolelle - liimalistat liimataan liimaa käyttäen liimattaessa tarvittavan liimapinnan lisäämiseksi). Tästä vaiheesta saa kivoja pyykkipoikakuvia! Ennen liimalistojen kiinnittämistä (näin väistellään liiallista toistoa) sivujen se reuna, joka tulee pohjaa vasten, muotoillaan höylällä, koska pohjan profiili kaareutuu voimakkaasti (jopa 20mm) kohti kaulan liitosta. Moneen suuntaan kaarevilla pinnoilla saadaan ohuisiin puihin lisää kestävyyttä ja vältellään kuminoita eli kopan sisään muodostuvia seisovia aaltoja.
Tästä kitarasta ei tule aivan niin paksu/syvä kuin edellisestä, mutta vastaavasti kannessa on pinta-alaa reilusti enemmän. Ei aivan niin syvällä kopalla koitan välttää liian kumisevaa bassorekisteriä. Kannen pinta-alan taas pitäisi taata, että bassoa löytyy tarvittaessa.