torstai 18. joulukuuta 2008

Kitara eestä, kitara takaa, kitara seisoo, kitara makaa...

Projekti alkaa olla katsastusta vaille. Tässä hieman kuvia valmiista tuotteesta. On käsittämättömän ihmeellistä, että ehdin saada joululahjan valmiiksi! Nyt kun kielet ovat oikealla korkeudellaan ja kaula oikeassa kulmassa, soitto on suloista ja sointi tasapainoinen - bassossa on syvyyttä niin kuin oli tarkoituskin, ja dynamiikka tuntuu kiitettävän laajalta. Olen suhteellisen tyytyväinen käsityön detaljeihin. Monessa paikassa olisi voinut enemmän ja tarkemminkin työstää, mutta vähän kauempaa kaikki näyttää hyvältä ja kitaralta.

Kaulasäätöjen lisäksi ehdin tänään myös himpun verran madaltamaan tallan "siipiä", ne kun valmiissa tuotteessa näyttivät yllättävän paksuilta. Ajattelin ihan omassa päässä, että liian paksu ja raskas talla ei ole omiaan kuljettamaan kielten energiaa kanteen asti. Voi olla, että vielä jossain vaiheessa hion koko tallaa himpun matalammaksi, kun se tuntuu ihan hyvin onnistuvan myös niin, että talla on kiinni kitarassa.

2 kommenttia:

Janne A. kirjoitti...

Congratulations!
Varmastikin ulkonäkö ja soundi pääsevät kunnolla oikeuksiinsa "elävänä" nähtynä ja kuultuna, mutta hyvältä vaikuttaa näin bittien kautta koettunakin!

Harri Huovinen kirjoitti...

Hieno homma! Onneksi olkoon ja hyvää joulua!