maanantai 12. tammikuuta 2009

Viimeiset niitit

Tää alkaa nyt olla tässä. Viikonloppuna porasin paikan hihnatappi-jakille ja korotin tallan luuta 1,5mm ruusupuusiivulla. Tänään liimasin nimilapun sisään ja madalsin tallanluun korotusta ehkä kaksi millin kymmenesosaa. Nyt action tuntuu olevan juuri kohdallaan. Soitto sujuu näppäilemällä kevyesti, mutta kovempikaan plektralla rouhaisu ei saa kieliä särisemään nauhoja vasten. 
Muuta tekemistä en enää keksi muuta kuin kannen kiillotuksen Turtle Waxilla kunhan viimeiset sellakkakerrokset kovettuvat vielä muutaman päivän. Niin ja soittoa, soittoa ja soittoa. Toivon, että pääsen jossain vaiheessa livahtamaan työkaluista ja puupölystä siivottuun työhuone-studioon äänittämään muutaman raidan niin saan tänne vielä viimeiset loppukaneetit.


Niin että miksikö nimilapun teksti on englanniksi? Tietysti siksi, että tähtään suoraan ulkomaan markkinoille :) Ei vaan oikeasti en tiedä, miten Carpathian Spruce olisi pitänyt kääntää suomeksi. Tuo tyyppimerkintä J-OM viittaa sanoihin JUMBO ja ORCHESTRA MODEL. Kitara on siis lihotettu versio Martinin OM-mallista.
Nyt riittää valinnanvaraa soundipuolella. Yhden taidan vielä kuitenkin ryhtyä tekemään, sitten akustisia teräskielisiä lienee sopivasti...

Ei kommentteja: